Over RBL

RBL staat voor rebel. Wij denken we niet in standaarden of in hokjes, maar er net even buiten. Bij RBL kun je terecht voor kwaliteitssportkleding voor allerlei verschillende sporten, zoals fietskleding, schaatskleding of hardloopkleding. Dit doen we voor zowel particulieren als verenigingen. We bieden namelijk ook de optie om je aan te passen naar jouw smaak voor je sportvereniging, sportclub of bedrijf. Met de RBL twist die staat voor aandacht, hoogwaardig materiaal, uniek design en korte doorlooptijden.

Wat kun je verwachten van RBL kleding?

Bij RBL maken we nooit compromissen op kwaliteit. De kleding wordt geproduceerd bij dezelfde fabrieken waar ook de kleding voor professionele sporters wordt gemaakt. Hierdoor staat RBL kleding voor kwaliteit, duurzaamheid, comfort en de nieuwste innovaties. Als het aan al deze kwaliteitseisen voldoet geven we het een uniek design met een RBL twist en komt het in de winkel.

Kleding op maat

Wil jij je sportkleding laten personaliseren voor je sportclub, vereniging of bedrijf? De RBL sportkleding kan in alle kleuren, maten en soorten geleverd worden. Neem contact met ons op om samen met één van onze designers tot een ontwerp te komen. Met onze ervaring komen we tot unieke designs die helemaal aansluiten bij jouw wensen. Het eerste voorstel voor een ontwerp heb je al na 7 werkdagen binnen. Dit ontwerp heeft natuurlijk ook de RBL twist.

To Top